Laatste artikels van Sint-Genesius-Rode

SINT-GENESIUS-RODE - vzw Baobab is peter van 20 Senegalese kinderen

Editiepajot_sint-genesius-rode
Ingezonden foto
 

De bestuursleden van vzw Baobab brachten een bezoek aan het dispensarium in Fandan en aan de school ‘Les Cajoutiers’ te Warang in Senegal. Buiten de materiële steun aan deze school had Baobab verleden jaar eveneens het peterschap over 9 kinderen. Dit schooljaar 2016-17 is dit peterschap opgelopen tot 20 kinderen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
20 jan 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 

BEERSEL / REGIO “Zot van Beersel” organiseert eerste feestweekend

Persfoto_evenementen_zvb_voor_ep
foto Bart Devillé
 

  “Zot van Beersel” is niet meer weg te denken in Beersel en zeker niet meer op de activiteitenkalender. Komt er nog bij, wanneer de vereniging wat organiseert er telkens ook gedacht wordt aan “het goede doel”.
Het nieuwe jaar wordt alvast op een passende wijze ingezet. Zot Van Beersel zorgt op vrijdag 13 januari 2017 en zaterdag 14 januari 2017 voor een heus feestweekend in de DOC.  

 

Klik hier om meer te lezen

 
06 jan 2017
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

Gelukkig Nieuwjaar 2017!

Editiepajot

Wij wensen onze talrijke en trouwe lezers en adverteerders een gelukkig, maar vooral gezond 2017! Veel leesplezier in 2017!

 

Klik hier om meer te lezen

 
01 jan 2017
Sam Herremans
ep
 

BEERSEL / SINT-GENESIUS-RODE “U zijt wellekome” blijft in de regio een konstante

Editiepajot_bart_devill___koorrode
foto Bart Devillé
 

Davidsfondsafdelingen in gans Vlaanderen verzorgen reeds een vijftiental jaar op tweede kerstdag een samenkomst om oude kerstliederen te zingen. In de regio wordt aan dit initiatief trouw deel genomen door de DF afdelingen van Sint-Genesius-Rode en Groot Beersel. Dit jaar was de parochiekerk van Sint-Genesius-Rode centrum de plaats van afspraak.

 

Klik hier om meer te lezen

 
28 dec 2016
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

Pasar SINT-GENESIUS-RODE organiseert wandeling en bezoek aan de Lambik-O-Droom in LOT

Editiepajot_rode_beersel
Ingezonden foto
 

Op zaterdag 28 januari organiseert Pasar Sint-Genesius-Rode om 14u een kleine familiewandeling van +/-  4 km in Lot. Samenkomst op de parking van de Lambik-O-Droom (Brouwerij 3 Fonteinen) in de Molenstraat 47 in Lot. Om 15u is er een bezoek gepland aan de Lambik-O-droom.

 

Klik hier om meer te lezen

 
28 dec 2016
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 

SINT-GENESIUS-RODE - 7.000 euro voor ‘Groe(n)ten uit Rode!’ in de Boesdaaltuin

Vlaamse_regering
EP

Joke Schauvliege, Vlaams minister van Omgeving, Natuur en Landbouw, stelt een budget van 320.000 euro ter beschikking voor de inrichting van volkstuinen. Hieronde de Boesdaaltuin in Sint-Genesius-Rode. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
22 dec 2016
Felix Merckx
EP
 

SINT-GENESIUS-RODE Pasar Sint-Genesius-Rode organiseert familiewandeling

Editiepajot_bart_devill___wandelen
foto Bart Devillé
 

 Zaterdag 28 januari 2017 om 14u verzamelt Pasar Sint-Genesius-Rode op de parking van de  Lambik-O-droom Molenstraat 47 in 1651 Lot, voor een familiale en rustige wandeling.
Na afloop(15 uur) wordt een bezoek gebracht aan de Lambik-O-droom. 

 

Klik hier om meer te lezen

 
21 dec 2016
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

In Sint-Genesius-Rode kan je lekker eten en de verenigingen steunen

Editiepajot_bart_devill___kerstdiner
EP
 

 Dit jaar vindt op 17 en 18 december voor de 27ste keer het Kerstdiner plaats in Ons Parochiehuis. Wie er ooit bij was kent de formule: lekkere schotels en dranken in een gezellige omgeving aan een betaalbare prijs. Vorig jaar kon wegens omstandigheden het kerstdiner niet plaats vinden. Dit jaar werd met een verruimde ploeg het kerstdiner terug mogelijk gemaakt. Met een frisse kijk en de positieve elementen van vorige jaren werd geprobeerd ook een nieuw publiek aan te spreken. Zo bleef niet alleen de keuze van lekkere schotels aan betaalbare prijzen behouden, maar werden ook speciale lokale bieren op de kaart gezet die passen bij de verschillende schotels.

 

Klik hier om meer te lezen

 
12 dec 2016
Hugo Devillé
Bart Devillé
 

SINT-GENESIUS-RODE - Party to Style bestaat 5 jaar

Editiepajot_rode
Foto © Elsie De Greef / Sonia en haar familie
 

Party To Style bestaat ondertussen 5 jaar en opende 3 jaar geleden haar deuren in de Fonteinstraat nr 23. Eigenares, Deryck Sonia wou dit niet zomaar laten voorbij gaan en vond dit een mooie gelegenheid om op te toasten. Zaterdagavond kwam er heel wat volk over de vloer. Genietend van een drankje en een hapje, een gezellige sfeer opsnuiven, het ideale kerstcadeautje op de kop tikken en een onweerstaanbaar kledingstuk vinden… het werd een geslaagde avond!

 

Klik hier om meer te lezen

 
11 dec 2016
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 

BEERSEL/REGIO “Zot van Beersel” organiseert eerste feestweekend

Persfoto_evenementen_zvb
foto Bart Devillé
 

 “Zot van Beersel” is niet meer weg te denken in Beersel en zeker niet meer op de activiteitenkalender. Komt er nog bij, wanneer de vereniging wat organiseert er telkens ook gedacht wordt aan “het goede doel”. Het nieuwe jaar wordt alvast op een passende wijze ingezet. Zot Van Beersel zorgt op vrijdag 13 januari 2017 en zaterdag 14 januari 2017 voor een heus feestweekend in de DOC.  

 

Klik hier om meer te lezen

 
09 dec 2016
Hugo Devillé
Bart Devillé
 
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief